سمبوسه هندی، “Samosa”
با ما در خواندن این مطالب همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه هندی
پیاز متوسط خلال شده ۱ عدد
هویج ورقه شده ۱ عدد
سیب زمینی خرد شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد کبابی شده
نخود فرنگی ۱ فنجان
روغن کنجد به میزان لازم جهت سرخ کردن
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
زیره ۱ قاشق غداخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
ادویه گرام ماسالا سارینا ماسالا ۱ قاشق چای خوری
ادویه کاری کاری ماسالا ۱ قاشق چای خوری
ادویه پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل کاین ½ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه/ یا پودر زنجبیل حدود ۴ سانت یا ¼ قاشق چای خوری
خمیر یوفکا یا نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در هندوستان
تمام ادویه ها (گرام ماسالا و کاری از خانواده ادویه های سارینا ماسالا، پاپریکا، زیره و فلفل قرمز) را در روغن زیتون به مدت ۲ دقیقه روی حرارت ملایم تفت می دهیم و دایم هم می زنیم و مراقب هستیم که نسوزد.
حالا سبزیجات را به ادویه ها اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر بجوشانید، سپس یک لیوان آب، پودر سیر و پودر زنجبیل را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که سبزیجات پخته و نرم شوند، تفت دهید. بعد از برداشتن از روی حرارت اجازه دهید کمی خنک شود.
خمیر را به شکل لواش یا لواش خمیری با مربع حدود ۳۸ × ۳۸ سانت (۱۵ × ۱۵ اینچی) برش دهید و مخلفات سمبوسه را داخل نان ریخته و نان ها را به شکل مثلث می پیچیم تا مخلفات در داخل بماند و بیرون نریزد.
اگر سمبوسههای رژیمی و بدون روغن میخواهید، آنها را در تابه فر بگذارید و به مدت ۳۷ دقیقه از هر طرف با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) بپزید.
علاوه بر این، می توانید روغن کنجد را در یک تابه بزرگ داغ کنید و سپس سمبوسه ها را در آن سرخ کنید.
هنگامی که سمبوسه هندی شما آماده شد، آنها را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با سس گوجه فرنگی تند و سس مایونز گیاهی بریزید.
غذای ما آماده است نوش جان
از اینکه تا اینجا مطلب جمع آوری شده را دنبال کردید سپاسگذار هستیم.
• برای تهیه ادویه های ترکیبی و خاص سارینا ماسالا به سایت ما www.sarinamasala.com مراجعه کنید.
• و همچنین برای دیدن برخی فیلم های آشپزی با ادویه های بسیار خوشمزه که برای شما آماده شده و صفحه اینستا گرام ما را با نام sarinamasala فراموش نکنید و ضمن حمایت از ما از فیلمها دیدن بفرمایید.