کد تخفیف NEW برای خرید اولی‌ها ⭐⭐

دستور پخت جوجه‌کباب رستورانی به سبک شاندیز

جوجه‌کباب شاندیزی با مرینیت خاص، بافت نرم و طعم زعفرانی عالی یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است. رمز خوشمزگی این جوجه‌کباب در مرینیت طولانی، استفاده از زعفران و پخت صحیح روی زغال است.

 

مواد لازم:                                                                                  برای ۴ نفر

انتخاب مرغ مناسب:

 

مواد برای مزه‌دار کردن مرینیت

 

مراحل تهیه:

 

 

 

 

 

سخن سرآشپز:

ادویه جوجه کباب می‌تواند طعمی بی‌نظیر و معطر به جوجه کباب شما بدهد. این ادویه برای کسانی که می‌خواهند به سرعت طعم‌های خاص و تازه‌ای به غذایشان اضافه کنند، گزینه‌ای عالی است.

استفاده از این طعم دهنده و ترکیب ادویه ها توصیه سر آشپز سارینا ماسالا  است با به خدمت گرفتن ترکیب های  خاص ما یک غذای خوشمزه، بی‌نقص و خوش‌طعم را تجربه کنید !

 

   نوش جان

شاد باشید و مانا

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی پیشنهادی
فلفل
قهوه
شکلات