کد تخفیف NEW برای خرید اولی‌ها ⭐⭐

دستور پخت خورش قیمه به سبک رستوران‌های درجه یک ایرانی

خورش قیمه یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌های لوکس به شکلی کاملاً جا افتاده، خوش‌ رنگ و خوش‌ عطر سرو می‌شود. در این دستور، تمام نکات و جزئیاتی که برای داشتن یک قیمه مجلسی رستورانی نیاز است، آورده شده است.

 

مواد لازم                                                                       برای ۴ نفر:

مواد اصلی خورش:

 

مواد لازم برای سیب‌زمینی خلالی:

 

مراحل پخت خورش قیمه:

۱. آماده‌سازی لپه:

 

 

۲. آماده‌سازی گوشت:

 

۳. اضافه کردن لپه و لیمو عمانی:

 

۴. اضافه کردن زعفران و کمی گلاب

 

۵. آماده‌سازی سیب‌زمینی خلالی:

 

۶. سرو خورش قیمه به سبک رستورانی:

 

نکات طلایی برای یک خورش قیمه حرفه‌ای:

 

سخن سرآشپز:

با رعایت این نکات، خورش قیمه شما همان طعم اصیل و جا افتاده‌ای را خواهد داشت که در بهترین رستوران‌های ایرانی سرو می‌شود. غذایی خوش‌رنگ، با عطری شگفت انگیز می‌تواند هر سفره‌ای را به یک ضیافت مجلل تبدیل کند.

دستور تهیه و پخت خورش قیمه مجلسی، توصیه سر آشپز سارینا ماسالا  است و با رعایت این جزئیات، می‌توانید یک غذای خوشمزه و بی‌نقص را تجربه کنید !

ادویه‌های خورش قیمه سارینا ماسالا انتخابی هوشمندانه برای غذاهای شما هستند با افتخار در کنار و همراه شما هستیم.

 

ادویه خورش قیمه

از اینکه تا اینجا مطلب جمع آوری شده را دنبال کردید سپاسگذار هستیم.

 

 

   نوش جان

شاد باشید و مانا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی پیشنهادی
فلفل
قهوه
شکلات