کد تخفیف NEW برای خرید اولی‌ها ⭐⭐

دستور تهیه قرمه‌سبزی مجلسی با گوشت گوسفندی

خورش قورمه‌سبزی یکی از اصیل‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که در رستوران‌های لوکس، با طعمی جا افتاده و عطری بی‌نظیر سرو می‌شود. در این دستور، تمامی نکات و تکنیک‌های لازم برای تهیه یک قورمه‌سبزی رستورانی را بررسی می‌کنیم.

 

مواد لازم                                                                                    برای ۴ نفر:

مواد لازم برای خورش:

 

مراحل پخت:

۱. آماده‌سازی لوبیا:

 

۲. آماده‌سازی سبزی:

 

۳. آماده‌سازی گوشت:

 

۴. ترکیب مواد و شروع پخت خورش:

 

۵. جا افتادن خورش و نکات نهایی:

 

۶. سرو خورش قورمه‌سبزی به سبک رستورانی:

 

نکات طلایی برای یک قورمه‌سبزی حرفه‌ای:

 

سخن سرآشپز:

با رعایت این نکات، خورش قورمه‌سبزی شما همان طعم اصیل و جا افتاده‌ای را خواهد داشت که در بهترین رستوران‌های ایرانی سرو می‌شود و شهرت جهانی دارد.

دستور تهیه و پخت خورش قورمه سبزی، توصیه سر آشپز سارینا ماسالا  است و با رعایت این جزئیات غذایی معطر، لذیذ و مجلسی که می‌تواند هر سفره‌ای را به یک ضیافت ایرانی تبدیل کند تجربه کنید.

ادویه‌های خورش قرمه سبزی سارینا ماسالا انتخابی هوشمندانه برای غذاهای شما هستند با افتخار در کنار و همراه شما هستیم.

 

 

از اینکه تا اینجا مطلب جمع آوری شده را دنبال کردید سپاسگذار هستیم.

 

   نوش جان

شاد باشید و مانا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجوی پیشنهادی
فلفل
قهوه
شکلات