کد تخفیف NEW برای خرید اولیها ⭐⭐
مرحله ۱
گوشت را تمیز بشویید تا مو و خرده استخوانی به آن نماند.سبزی را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.پیاز، سیب زمینی و هویج را بشویید و پوست بگیرید.هویج و سیبزمینی را مکعبی و پیاز را نگینی خرد کنید. برنج، لپه یا عدس را پاک کرده و بشویید.
مرحله ۱
در قابلمه مد نظر پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید زردچوبه و فلفل بزنید.
مرحله ۲
گوشت را در پیاز تفت دهید و کمی آب به مواد بیفزایید تا گوشت بپزد. گوشت پخته را بکوبید.
مرحله ۳
در این فاصله لپه یا عدس و برنج را با مقداری آب در ظروفی جداگانه بپزید.
مرحله ۴
اواسط پخت برنج ،سیب زمینی و هویج خرد شده را هم اضافه کنید تا بپزند.
مرحله ۵
پس از آنکه تمامی مواد پختند، لپه یا عدس پخته و نمک و سبزی و گوشت کوبیده و در صورت تمایل آب گوشت و پیاز داغ را در آش بریزید و صبر کنید آش جا بیفتد.
مرحله ۶
نعناع داغ تهیه کنید. به طرز تهیه نعناع داغ مراجعه شود.
مرحله ۷
آش که جا افتاد آن را با مقداری نعناع داغ تزیین کرده و میل کنید.نوش جان!
شامل:
1 بسته پودر فلفل سیاه درجه یک ۳۰ گرمی
1 بسته پودر زردچوبه هندی سوپر اعلا ۲۰۰ گرمی
1 بسته نعنا خشک درجه یک ۵۰ گرمی
۶۸۵,۳۰۰ تومان
© تمام حقوق این سایت و محصولات آن شامل فرمول و بسته بندی ادویه تخصصی برای فروشگاه ادویه سارینا ماسالا محفوظ است.